Las conferencias de la APCC

La APCC (Asociación de profesionales del circo en Catalunya) organiza conferencias gratuitas con el objectivo de ofrecer herramientas que permitan mejoras en el ambito laboral. En esta edición, quiere dar a conocer formulas y formatos para facilitar una mejor presencia de circo en los teatros y municipios, contribuyendo a acercar el circo a las escuelas y centros cívicos,  fomentar  la promoción de cursos y actividades, potenciar la programación de circo en festivales, impulsar la creació de nuevos públicos promoviendo la relación con la ciudad y reflexionar sobre cuales son las llaves para hacer un buen cabaret. La próxima conferencia:

Els festivals I El circ
Dimecres 19 d’octubre a les 19h
Lloc: La Seca. Flassaders, 40. 08003 Barcelona.
www.laseca.cat

Els festivals, com a esdeveniments de referència per al sector i cita per a programadors i professionals del circ i de les arts escèniques, representen una plataforma imprescindible per donar visibilitat als creadors i a projectes emergents que es couen a Catalunya i a la resta del món.
Diferents experiències al voltant de com fer un festival de circ: la importància de la direcció artística i de la direcció tècnica, les especificitats de programar al carrer, la relació amb l’entorn, etc.
A càrrec de:

  • Jordi Aspa i Bet Miralta, directors artístics de Festival Trapezi – La Fira del Circ de Catalunya,Reus (1997-2011) .
  • Lluc Armengol, director de l’1,2,3 del Pallasso,Tiana.
  • Lola Casademont, directora de la Fira de Circ al Carrer de la Bisbal.
  • Tino Carreño, professor-investigador del Programa de Gestió Cultural de la Universitat de Barcelona (UB) i codirector artístic i de producció de la Mostra Gest d’Esparraguera.
  • Chapertons, directors artístics del Ple de Riure del Masnou

 

Deja tu comentario:

Deja un comentario

Puede utilizar estas etiquetas HTML

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>